20.01.2021. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 25 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rođena je 1 djevojčica.

VI simpozijum hirurga

U ogranizaciji  Udruženja hirurga Republike Srpske,  Hirurške sekcije Srpskog lekarskog  društva  i Univerzitetske bolnice u Foči kao nastavne baze Medicinskog  fakulteta u periodu od 20 – 22 juna održaće se 6. Simpozijum hirurga Srbije i Republike Srpske sa međunarodnim učešćem.

Želimo da i ovaj stručni sastanak  kao i prethodnih pet bude prilika da iznesemo najnovija iskustva  iz oblasti hirurgije,  čujemo zanimljiva predavanja vodećih hirurga iz različitih  kliničkih centara u našem okruženju kao i predavanja domaćih ljekara.

Očekujemo da u što većem broju dođete na ovaj zajednički sastanak, budete naši gosti kako u zvaničnom dijelu Simpozijuma  tako u rekreativnom tokom kojega nastavljamo naše druženje.  Foča će i ovaj put da bude dobar domaćin,  sa željom  da se vidimo, srdačno Vas pozdravljamo.

Kompletan program 6.Simpozijuma hirurga možete pogledati ovde