00.10.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 12 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

Počela naplata parkinga ispred bolnice

U ponedjeljak, 7. decembra, počela je naplata parkinga na uređenim i obilježenim parking mjestima ispred ulazne kapije Univerzitetske bolnice Foča. Cijena parkinga  je jedna konvertibilna marka za cijeli dan.

Boračka organizacija je potpisala sporazum sa Opštinom Foča, kojim je parking dodijeljen na privremeno korišćenje i upravljanje ovoj organizaciji, navodi se u obavještenju. Dodaje se i da će naplatu da vrše akreditovana lica iz boračkih kategorija- djeca poginulih boraca, ratni vojni invalidi i borci prve kategorije.

Iz Boračke organizacije poručili su građanima da će im biti zahvalni, ako na ovaj način doprinesu poboljšanju situacije ovih boračkih kategorija.