25.02.2021. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljena su 33 pacijenta, a 2 pacijenta su obrađena i vraćena. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.

OBAVJEŠTENJE

Poštovani sugrađani, obavještavamo vas da su 21.05.2019. započeti radovi na rekonstrukciji i modernizaciji Univerzitetske bolnice Foča.

Radovi će trajati 12 mjeseci i tokom tih radova biće određenih promjena u svakodnevnom funkcionisanju Univerzitetske bolnice Foča. Radovi podrazumjevaju rekonstrukciju i modernizaciju glavne zgrade i paviljona Univerzitetske bolnice Foča i predstavljaju ogromni korak prema ispunjenju naših zadatih planova i ciljeva, odnosno obezbjeđivanju najbolje moguće usluge za naše korisnike, kao i obezbjeđivanju najboljih mogućih uslova rada za naše zaposlene.

Planirani radovi na modernizaciji Univerzitetske bolnice će biti izvođeni u etapama, o kojima će korisnici naših usluga biti pravovremeno obavješteni kako bi mogli da prilagode svoje potrebe realnom stanju na terenu i našim organizacionim mogućnostima.

Planirane investicije su unapređenje bolničkog prostora, nabavljanje najmodernije opreme i prilagođavanje našeg poslovanja željama i potrebama korisnika naših usluga.

Ovim putem pozivamo korisnike naših usluga i zaposlene u Univerzitetskoj bolnici Foča na strpljenje i razumjevanje za radove rekonstrukcije i modernizacije, jer ćemo time najbolje ispuniti zajednički cilj – ostvarivanje što bolje usluge, uz praćenje međunarodnih normi i standarda u pogledu izgleda i opremljenosti savremenih bolnica.

UPRAVA UNIVERZITETSKE BOLNICE FOČA