00.10.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 12 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

Časopis Biomedicinska Istraživanja – novi broj!

Biomedicinska istraživanja, časopis Medicinskog fakulteta Foča Univerziteta u Istočnom Sarajevu, objavljuje originalne naučne radove, prethodna ili kratka saopštenja, pregled literature, prikaze slučajeva, radove iz istorije medicine, prikaze knjiga, izvještaje sa naučnih i stručnih skupova, dopise za rubriku In memoriam, novosti i pisma uredniku iz svih oblasti medicine, stomatologije, defektologije i zdravstvene njege.

Medicinski fakultet  objavio je šesto izdanje časopisa Biomedicinska istraživanja.  Za sada je dostupna elektronska verzija časopisa dok štampano izdanje  izlazi u septembru ove godine.

Novi broj časopisa možete pogledati na zvaničnoj internet prezentaciji.