00.10.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 12 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

5. Konferencija srpske medicinske dijaspore

Pod pokroviteljstvom NJKV Princeze Katarine i NJKV Princa Aleksandra Karađorđevića u Beogradu je od 19. do 21. juna 2014. godine održana 5. Konferencija srpske medicinske dijaspore. Pozvani predavači su održali predavanja po sesijama: medicinska genetika, žensko reproduktivno zadravlje i patologija dojke, gerijatrija i psihijatrija.

Konferenciji je prisutvovalo preko 200 ljekara iz zemlje i inostranstva, a najveći broj pozvanih predavača je bio sa Klinike Mayo iz Rochestera (Minnesota). Kao pozvani predavač iz Bosne i Hercegovine predavanje je održao doc. dr Dražan Erić na temu: “Breast reconstruction with autologous tissue” u sesiji patologija dojke.