15.01.2021. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 10 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.

Stručni sastanak hirurga pod nazivom ODABRANE TEME IZ HIRURGIJE

Asocijacija hirurga Republike Srpske i Hirurško odjeljenje JZU bolnice u Trebinju organizuju Stručni sastanak hirurga pod nazivom ” ODABRANE TEME IZ HIRURGIJE ” koji se održava 07 – 08.  aprila 2017. godine u Trebinju, najljepšem gradu Republike Srpske. Jedan u nizu sastanaka koje  AHRS  organizuje u saradnji sa hirurzima širom Republike Srpske. Nakon Gradiške, Foče, Bijeljine i Trebinje okuplja značajan broj hirurga kao i ljekara svih specijalnosti sa prostora Republike Srpske, Srbije, Federacije BiH i Crne Gore što svakako govori o značaju sastanka.

Izbor tema i predavača pokazuje koliko nam je vazno da edukacija hirurga na ovim prostorima bude jedan od prioriteta ne samo hirurških udruženja već i zdravstvenih ustanova i svakako Ministarstva zdravlja Republike Srpske. Ne zaboravimo da su nam u organizaciji ovog skupa pomoć pruzili grad Trebinje , državna i privatna preduzeća  i svakako farmcaeutske kompanije koje će i ovdje pokazati svoje medicinske proizvode. Želimo vam ugodan boravak  u ovom lijepom gradu.
Kompletan program Stručni sastanak možete pogledati ovde