24.11.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 40 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rođen je 1 dječak
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

ZA PET DANA ROĐENO 12 BEBA

Akušeri i babice ovih dana u našoj ustanovi su imali ,,pune ruke posla”, jer je u našem porodilištu u proteklih 5 dana rođeno 12 beba –  8 djevojčica i 4 dječaka.

Sva novorođenčad i porodilje su dobro, te se nadamo da smo opravdali ukazano povjerenje svih porodilja koje su se obratile Ginekološko -akušerskom odjeljenju Univerzitetske bolnice Foča, rekao je doc.dr Vladimir Čančar, načelnik Odjeljenja.

Kvalitetne usluge porodilišta i savjetodavne ambulantne usluge, kao stalnu brigu o zdravlju budućih majki iz godine u godinu prepoznaje njih sve više iz Gornjeg Podrinja, Istočne Hercegovine i Sarajevsko-romanijske regije.