23.09.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 45 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rođene su 2 djevojčice.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

Za obuku i nabavku opreme 240.000 eura

Naša ustanova i Bjelopoljska Opšta bolnica su potpisali memorandum o saradnji povodom početka projekta „Zajedno za zdravlje“, čija je vrijednost 240.000 eura, a koji se finansira preko IPA fondova. U pitanju je kupovina po jednog gastroskopa sa kolonoskopom i videostupom. Prestavnici Opšte bolnice u Bjelom Polju su izjavili da nakon nabavke ove opreme Bjelopoljci više neće morati da putuju u Podgoricu i da za pojedine preglede čekaju duži period.  Takođe prestavnici obadvije bolnice su se odrekli svojih honorara, a isti će biti iskorišteni u kupovinu neophodnih aparata. Zadovoljstvo Univerzitetske bolnice je veće što je na ovaj način uspostavljena saradnja sa kolegama iz Bijelog Polja.