26.02.2021. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 36 pacijenta, a 6 pacijenta je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rađeni su 1 djevojčica i 1 dječak.

Učešće naših plastičnih hirurga na 1st International Congress of Plastic Surgery

U Ljubljani je od 18 do 21. septembra 2013. godine održan 1st International Congress of Plastic Surgery u čast prof. dr Marka Godine. Kongresu je prisustvovalo preko 250 plastičnih hirurga iz Evrope , Amerike i Azije.

Dr sc. med. Dražan Erić je prezentovao dva rada iz rekonstrukcije nosa i rekonstrukcije potkoljenice pod nazivom: ’’Nasal reconstruction with local nasal and regional flaps’’ and ’’The neurocutaneous flaps in reconstruction of the soft tissue defects of lower leg’’.
Dr Helena Marić je predstavila rad iz rekonstrukcije donje usne pod nazivom ’’Our experiences in the reconstruction of the lower lip defect after excision of malignant tumors’’.

Ovom prilikom je dogovorena saradnja Odjeljenja za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Univerzitetske bolnice Foča i Klinike za plastičnu hirurgiju KC Ljubljana.  Sledeći kongres Fellow in science će se održati 2015. godine u Dubrovniku, Hrvatska.
Takođe je dogovorena saradnja sa Klinikom za rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju KC Sarajevo  u organizaciji 1st Euro-Asian Melanoma Congress koji će se održati od 18 do 21. septembra 2014. godine u Sarajevu.