26.11.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 28 pacijenata, a 2 pacijenta su obrađena i vraćena. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rođen je 1 dječak.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

HOPPE i ACON uručili vrijednu donaciju našoj ustanovi

Evropska kompanija HOPPE  u saradnji sa preduzećem  ACON d.o.o. iz Beograda donirali su Univerzitetskoj bolnici Foča kvake za vrata i prozore bazirane na novom higijenskom standardu SecuSan.

SecuSan kvake odmah i trajno spriječavaju razvoj mikroba. Ne zahtjevaju održavanje i namjenjene su dugotrajnom korištenju. Visok stepen zaštitnog djelovanja potvrđen je nezavisnim laboratorijskim i medicinskim testiranjima.

Univerzitetska bolnica Foča se zahvaljuje kompaniji HOPPE i preduzeću AcoN d.o.o. na ovoj donaciji koja će pružiti maksimalnu higijensku zaštitu, kako našim pacijentima, tako i svim zaposlenim u našoj ustanovi.