23.09.2020. U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 45 pacijenata, a 5 pacijenata je obrađeno i vraćeno. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa rođene su 2 djevojčice.
07.09.2020 – U toku protekla 24 časa u Univerzitetsku bolnicu Foča primljeno je 10 pacijenata, a 1 pacijent je obrađen i vraćen. Na ginekološko-akušerskom odjeljenju u toku protekla 24 časa nije bilo rođene djece.  

12-ti Kongres Evropskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (ESPRAS)

Od 6. do 11. jula u Edinburgu (Škotska) je održan 12-ti Kongres Evropskog udruženja za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju (ESPRAS) na kome je učestvovalo 1100 plastičnih hirurga i rekonstruktivnih hirurga.

Doc. dr Dražan Erić je, kao jedini učesnik iz Bosne i Hercegovine, u sesiji rekonstrukcija potkoljenice, prestavio svoj rad „Comparison of relibility between the sural superficial flaps and local perforator flaps in reconstruction of the lower leg defects“. U istoj sesiji kao pozvani predavač je održao predavanje prof. dr Fu Chan Wei trenutno najbolji rekonstruktivni hirurg na svijetu, a kome smo uputili poziv da posjeti našu ustanovu.